Trucuri de frumuseţe care îţi fac viaţa mai uşoară în 5 secunde

Share
image_pdfimage_print

Poate nu ştiai, dar când te machiezi, faci anumite greşeli care îţi fac viaţa mai grea. Vezi câteva trucuri de frumuseţe care îţi fac viaţa mai uşoară în 5 secunde.

Aplică vaselină pe încheieturi înainte de a folosi parfumul preferat, ca să dureze mai mult aroma.

Fă-ţi buzele mai groase folosind peste ruj un concealer (corector) deschis pe mijlocul buzelor, vertical. Amestecă bine culoarea cu degetele şi aplică un lipgloss rozaliu peste.

Ai ochii obosiţi? Foloseşte un fard deschis de pleoape sau un creion de ochi beige deasupra şi sub sprâncene, apoi amestecă-l în fond de ten ca un corector. Vei avea un efect de ochi luminoşi şi odihniţi fără straturi de corector.

Când foloseşti contur de ochi, aplică negru numai pe pleoapa de deasupra ochiului, în timp ce dedesubt vei aplica în colţul exterior contur maro şi în colţul interior, lângă nas, un creion deschis, care să îţi deschidă mult ochii şi să ai privirea luminoasă.

Desenează semnul hashtag # în colţul exterior al pleoapelor pentru un efect de smokey eyes rapid. După ce ai desenat cu creion contur de ochi, amestecă bine culoarea, astfel încât să arate ca un fard de pleoape. Este rapid şi rezistent şi nu greşeşti niciodată forma dacă începi astfel.

Pentru un efect de gene false, aplică un strat de mascara obişnuit, aplică pudră pentru bebeluşi pe gene şi abia apoi aplică al doilea strat de rimel. Genele tale vor părea uriaşe şi foarte dese.

Scapă imediat de cearcăne aplicând corectorul în formă de triunghi cu vârful în jos, nu doar pe zona vineţie de sub ochi. Odată amestecată culoarea, aspectul general va fi mult mai luminos şi mai natural decât dacă ai ochii înconjuraţi de o piele prea albă.

Sursa foto: femeie pudră

Sursa articol: unica.ro

Loading

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.