Sunteți afectați de oboseală cronică? Preparați neapărat această rețetă

Share
image_pdfimage_print

Pentru a evita acumularea toxinelor în sânge, trebuie să efectuați detoxifierea organismului cât mai des. Acumularea toxinelor în sânge duce la oboseală cronică, probleme de balonare şi tulburări circulatorii.

Aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul unei băuturi simple. Tot de ce aveți nevoie pentru a o prepara este vin roșu și usturoi. Acest remediu purifică sângele prin eliminarea lipidelor și sărurilor în exces, precum şi prin accelerarea metabolismului.

obscrn

Ingrediente

  • 1/2 litru de vin roșu
  • 12 căței de usturoi

Mod de preparare

  1. Curățați cățeii de usturoi și tăiați-i în sferturi, puneți-i într-un ulcior transparent. Adăugați o jumatate de litru de vin roșu, apoi închideți strâns recipientul cu un capac.
  2. Țineți preparatul la soare timp de doua săptămâni. Agitați vasul în fiecare zi astfel încât conținutul să se amestece bine.
  3. După două săptămâni, strecurați conținutul din ulcior și puneți-l într-un recipient de sticlă.
  4. Luați 1 linguriță de trei ori pe zi, timp de o lună.

Atenție:

Acest remediu are un efect puternic de curățare a sângelui. De aceea se recomandă sa faceți o pauză de șase luni înainte de începe un nou tratament.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: sanatosi.com

Sursa originala: healthylifetricks.com

Loading

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.