Mariti-va viteza internetului de 3 ori cu acest truc foarte simplu! WOW

Share
image_pdfimage_print

Cu toții folosim internetul și îl vom folosi tot timpul. Fie că sunteți acasă sau la locul de muncă, o conexiune rapidă și eficientă la Internet este o componentă esențială a vieții de zi cu zi. Viteza redusa și conexiunea slaba pot fi frustrante si chiar costisitoare. Din ce in ce mai multe dispozitive care au nevoie de conexiune la Internet “apar” in casele noastre și la locurile de muncă. De aceea sa avem o viteza buna la internet este mai important decât oricând.

Cu toti știm că, uneori, o resetare  simpla a routerului poate crește în mod semnificativ viteza Internetului. De asemenea, vă puteți inchide si reporni routerul pentru a vedea dacă se schimba ceva….. uneori – aceasta actiune nu ajuta.

Capture-1-1

 

Dar, nu trebuie să va îngrijorati, pentru că în acest articol va vom arăta cum va puteti mari viteza internetului – de 3 ori. Trebuie doar să urmați aceste instrucțiunile simple.

În primul rând, ar trebui să știti că  trebuie să plasați routerul lângă obiecte metalice, frigidere sau cuptoare cu microunde. În al doilea rând, trebuie să plasați routerul sau modemul aproape de laptop, telefon mobil sau calculator.

Asigurați-vă că puneți modemul într-un loc inalt- de exemplu la 2-3 metri înălțime. Asigurați-vă că este curat și nu are prea mult praf în interiorul lui, deoarece praful, ar putea incetini conexiunea. Ar trebui să-l curățați de cel puțin de 2 ori pe săptămână. De asemenea, nu ar trebui să instalati modemul sau routerul în locurile în care sunt mulți oameni. Experții spun că rețelele Wi-Fi sunt mult mai lente în locuri cu multă apă – și știm cu toții că corpul uman este format 60% din apa, aceasta poate interfera cu semnalul.

Și, în final, trebuie să vă asigurați că micro filtrele sunt noi, pentru că, dacă sunt vechi – acestea ar putea provoca unele probleme. Deci, ar trebui să fie inlocuite – cel puțin de 2 ori pe an.

Noi chiar speram că veți găsi util acest articol.

Sursa: socialnewstoday.net

Loading

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.