INOVATIV: Probleme cu semnalul wireless în casă? Cu o simplă doză de bere ai semnal dublu! | VIDEO

Share
image_pdfimage_print
Doză de bere - Semnal WiFi

Pe zi ce trece devenim din ce în ce mai conectați cu mediul online și ne folosim de cele mai noi tehnologii. Viața noastră a devenit mult mai simplă datorită acestor tehnologii iar acum, spre exemplu, accesul la internet se realizează mult mai ușor, router-ul wireless fiind un exemplu.

Cu toții avem în casă un router cu ajutorul căruia putem folosi internetul din orice colț. Chiar dacă pe instrucțiunile acestuia scrie că poate transmite semnal până la câteva sute de metri, când îl punem în funcțiune ne dăm seama că nu este chiar așa. Cum putem rezolva această problemă?

Oricâte lucruri am încercat, niciunul nu a dat roade. În clipul de mai jos puteți vedea cum rezolvați această problemă cu un lucru pe care îl aveți în casă.

Aveți nevoie de o doză de suc/bere pe care să o tăiați exact cum vă este prezentat în aceste imagini și urmărind toți ceilalți pași veți vedea cum ideea prinde viață. După asta veți avea semnal wireless peste tot prin casă. Merită să încercati, nu? Foarte mulți oameni au declarat că este o idee eficientă.

Așteptam sa ne spuneți dacă aveți aceeași părere, după ce veți pune în practica instrucțiunile din clipul de mai jos.

Sursa video: youtube.com

 

Articol relatat de reporter24.ro

Sursa: expunere.com

Loading

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.