6 Comments

  • Asta-i replica de muncitor din capitalism care dardaie de frica pentru locul sau de munca. Acolo este raspandita ideea asta … lasa un specialist sa faca lucrul ala pentru ca el stie ce face. Astfel ei scapa de someri. Unul strange surubul si altul il destrange. De ce? Pentru ca altfel unul dintre ei va fi somer. Este o metoda hoteasca de a pacali statisticile. Dar si oamenii de acolo accepta asta. Pe toti ii auzi asa: lasa ca are si el un job. Asta deoarece le este frica sa nu ramana si ei pe drumuri.
   In legatura cu instalatiile electrice … cu sculele si materialele din ziua de astazi, doar daca esti prost gramada nu poti face instalatii profesionale.
   La fel si in cazul constructiilor si instalatiilor de apa.

 1. Crezi ca autorizatia califica un om???!!!
  Am salvat zeci de oameni de a lua foc, dupa lucrari facute de electricieni autorizati de la Electrica !!!

  • Bună ziua,nu sunt calificat ca și electrician în construcții. Sunt doar un amărât de român,electromecanic echipamente de automatizări. Efectuez instalații electrice de interior după,culori,scheme,proiect,standarde și clienții sunt mulțumiți. Discuții cu ,,specialiști,, de la Electrica pe teren am avut,unii incearcră să mă lămurească că fără împământare nu pot monta o protecție la cabină de duș,sau cadă cu hidromasaj între 10~30 mA că nu funcționează. Sau că instalațile din aluminiu nu pot fi ramificate sau extise cu,cupru etc. Doar cei vechi în branșă cu atestate,calificări,scule profi consideră că sunt buni meseriași la teorie și practică. Suntem destui ce învățăm de plăcere,nevoie,etc. care poate uneori nu ieșim în evidență. La țară din păcate prin casele mai vechi te minunezi ce găsești de ștender până la ultima priză de prin anii ’65,etc. Unde se lucră de mântuială cu patalamaua la mână și prețuri de firmă cu blazon e necaz mare pentru buzunarul clientului amărât. În Județul Sibiu se costruiește masiv,cartiere noi cu sute de locuințe.Aici sunt meseriașii în toate domenile ce implică executarea după proiect acestor ansamburi de locuițe la gri unde mai nou clientul își dă cu părerea ce fel de amenajare ori utilități interioare dorește. Dacă vrea calitate la materiale nu ne zgârcim dar ca meseriași nu ne batem joc. Doresc la fiecare să își facă treaba bine,să avem respect pentru munca altuia și săfim sănătoși. De lucru găsim toți doar să vrem să învățăm și să punem în practică. Numai de bine de la Sibiu !

  • Asa e in tara lui Papura Voda. In democratie daca ai autorizatie inseamna ca ai urmat (cel putin) un curs de calificare, ai invatat ceva (mai ales despre cum sa NU dai foc caselor oamenilor), ai dat niste teste si le-ai si luat. In tara lui Papura Voda inveti de pe Internet, pui culorile cu iti vine tie si… faci (sper!) doar pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.