5 Comments

  • Asta-i replica de muncitor din capitalism care dardaie de frica pentru locul sau de munca. Acolo este raspandita ideea asta … lasa un specialist sa faca lucrul ala pentru ca el stie ce face. Astfel ei scapa de someri. Unul strange surubul si altul il destrange. De ce? Pentru ca altfel unul dintre ei va fi somer. Este o metoda hoteasca de a pacali statisticile. Dar si oamenii de acolo accepta asta. Pe toti ii auzi asa: lasa ca are si el un job. Asta deoarece le este frica sa nu ramana si ei pe drumuri.
   In legatura cu instalatiile electrice … cu sculele si materialele din ziua de astazi, doar daca esti prost gramada nu poti face instalatii profesionale.
   La fel si in cazul constructiilor si instalatiilor de apa.

 1. Crezi ca autorizatia califica un om???!!!
  Am salvat zeci de oameni de a lua foc, dupa lucrari facute de electricieni autorizati de la Electrica !!!

  • Asa e in tara lui Papura Voda. In democratie daca ai autorizatie inseamna ca ai urmat (cel putin) un curs de calificare, ai invatat ceva (mai ales despre cum sa NU dai foc caselor oamenilor), ai dat niste teste si le-ai si luat. In tara lui Papura Voda inveti de pe Internet, pui culorile cu iti vine tie si… faci (sper!) doar pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.