Cum să deblochezi rapid orice telefon. Un truc funcţional 100%!

Share
image_pdfimage_print

Multora ni se întâmplă să instalăm o blocare grafică a telefonului cu sistem de operare Android, iar la scurt timp o uităm şi nu-l mai putem debloca. Ce-i de făcut în această situaţie? Nu vă îngrijoraţi, redacţia noastră are o soluţie!

1

Pentru început opriţi alimentarea telefonului.

2

După ce telefonul s-a deconectat, apăsaţi concomitent butonul de creştere a volumului, butonul de deconectare şi butonul “Acasă”.

3

Dacă telefonul dvs. nu are buton “Acasă”, apăsaţi în locul acestuia butonul de reducere a volumului. În acest fel telefonul dvs. va trece în regim de repornire.

4

Pe ecranul telefonului va apărea următorul meniu.

5

În cadrul acestuia vă puteţi deplasa în sus şi în jos cu ajutorul butoanelor de volum, iar confirmarea se face cu butonul de deconectare. Alegeţi opţiunea wipe data/factory reset, apoi alegeţi opţiunea “Yes”.

6

Acum restartați telefonul. Dacă pornirea merge foarte greu, nu vă îngrijoraţi, în asemenea cazuri asta se întâmplă destul de des.

7

Felicitări, aţi ocolit blocarea grafică!

De acum nu vă mai faceţi griji pentru consecinţele unei memorii slabe: problema blocării telefonului se rezolvă foarte uşor! Încercaţi această metodă şi veniţi cu un răspuns în comentarii!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: perfect-ask.com

Loading

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.