11 metode de a curăța ceea ce pare imposibil de curățat!

Share
image_pdfimage_print

Nimănui nu-i place să facă curat, dar cu toții ne implicăm să facem acest lucru.

Nouă deasemenea nu ne place. Dar credem că în acest timp de criză economică, se poate și trebuie să facem aceste lucruri de sine stătător.

Vă descoperim 11 metode de a curăța ceea ce până acum ați încredințat profesionistilor.

1. Salonul automobilului

 

Curățătoria chimică ne costă scump. Doar pregătiți o soluție de săpun cu adaos de oțet și bicarbonat de sodiu. Luați o perie tare și la treabă.

2. Ramele de la ferestre1034-2

 

Pentru început, presărați din plin cu bicarbonat de sodiu zonele murdare. Apoi turnați deasupra oțet și așteptați până când amestecul va începe să facă bule. Folosind o periuță de dinți veche sau un bețișor de vată ștergeți murdăria, după care treceți peste locurile curățate cu o cârpă umedă curată.

3. Mașina de spălat1034-3

 

Dacă mașina de spălat funcționează regulat, atunci cu siguranță știți că cu timpul hainele spălate scoase din mașină încep să prindă un miros neplăcut, parcă mucegăit. Ca să scăpați de această problemă, puneți mașina de spălat la un regim lung de spălare și băgați clor în loc de detergent. Fără să puneți haine la spălat. Dacă nu doriți să folosiți clor, puteți pune un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet.

4. Rosturile de la faianță
1034-4

Casa poate fi curată, dar din cauza rosturilor de la faianță poate părea invers. Pentru a curăța rosturile, luați o periuță de dinți și clor, deasemenea puteți adăuga și săpun. Și cada se curăță în doar 10 minute folosind această metodă.

5. Canapea din microfibră 1034-5

Încercați mai întâi să curățați canapeaua cu alcool, apoi cu apă distilată. Cu apă obișnuită canapeaua nu se va curăța și vor rămâne pete inestetice. Principiul de curățare este următorul: în primul rând umeziți cu alcool, apoi frecați cu o perie tare și uscată.

6. Pieptenele1034-6

Pur și simplu înmuiați pieptenele într-o soluție de apă fierbinte cu bicarbonat de sodiu.

7. Praful de pe gurile de aerisire1034-7

Folosiți o perie cosmetică veche pentru a ajunge acolo unde aspiratorul nu reușește.

8. Butelii de sticle incomode1034-8

Sticlele decorative sunt o adevărată încercare pentru orice gospodină. Luați puțină sare, săpun și un pic de apă caldă. Amestecați bine soluția, turnați-o în sticla murdară și agitați-o bine de câteva ori. Procesul poate fi repetat de câteva ori.

9. Vase arse1034-9

În acest caz vă ajută o soluție de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen. Cu efort puțin veți obține rezultatele așteptate.

10. Urme de marker pe podea1034-10

Dacă copii dvs. se învață să scrie, atunci vă întâlniți des cu această problemă. Soluția este pasta de dinți. Puneți un pic de pastă de dinți pe urmele de la marker și lăsați câteva minute după care ștergeți cu o cârpă.

11. Grătarele pentru grill1034-11

Tăiați o ceapă în două și cu o bucată frecați bine grătarul. Arsura se va curăța ușor.

 

Sursa: perfect-ask.com

Loading

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.