REMEDII DINTR-UN SINGUR INGREDIENT CARE ALUNGA INSECTELE DIN LOCUINTA (FARA CHIMICALE)

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Nu cred ca exista cineva care sa se impace cu prezenta paianjenilor si a altor insecte in locuinta. Daca ai descoperit de curand semne ale unei infestatii cu paianjeni, gandaci, sau alte insecte, nu-i cazul, totusi, sa intri in panica – exista o multime de moduri naturale de a le eradica. Poti tine paianjenii la distanta utilizand doar produse de uz casnic.
Iata cateva modalitati complet naturale de a alunga insectele.

1. Foloseste cedru

Esenta lemnului de cedru alunga in mod natural CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




RENUNTA LA PENSETA SI INVATA CUM SA ITI PENSEZI SPRANCENELE CU ATA IN MAI PUTIN DE 5 MINUTE

Un articol de Maya

Chiar si cele mai frumoase sprancene au nevoie de intretinere si aranjare ocazionala, dar care e cea mai potrivita tehnica pentru aceasta? Folosirea pensetei, epilarea cu ceara? Ai idee?
Ceea ce vei afla mai jos pur si simplu te va lasa fara cuvinte – pensarea sprancenelor in cateva momente cu ajutorul atei!

Aranjarea sprancenelor cu penseta este o metoda aparent sigura de aranjare a sprancenelor, insa folosirea pensetei creste riscul ca firele smulse sa creasca ulterior pe sub piele daca CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Daca ti-ai patat hainele favorite cu grasime, atunci acest articol este pentru tine!

Un articol de Cristian Iacov

Cu ceva timp in urma mi-am cumparat o camasa pentru a merge imbracat in ea la un eveniment. Eram atat de incantat de ea, incat de abia asteptam sa o port. Am avut mare grija de ea, parca presimteam ceea ce avea sa se intample.
Cu o seara inainte de eveniment, am hotarat sa o probez inca o data. Si cum stim bine ca : de ceea ce iti este frica nu scapi, fetita mea de 4 ani s-a napustit asupra mea pentru a ma imbratisa. Surpriza! Avea mainile pline de grasime si astfel frumoasa mea camasa s-a CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Patrunjelul purifica sangele, calmeaza sistemul nervos si combate impotenta!

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Aceasta leguma este bogata in minerale, in vitaminele A si C, precum si in mai putin intalnita vitamina B12, care este foarte importanta in procesul de formare a celulelor rosii din sange.
Patrunjelul reprezinta o resursa nemaipomenita pentru calmarea sistemului nervos, atenuarea durerilor, descresterea flatulentei( a gazelor) si pentru purificarea sangelui. Adeptii medicinei traditionale il recomanda si ca remediu pentru febra, boli de rinichi, boli ale tractului urinar, diabet, inflamatii ale CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Inamicul incontestabil al microbilor: CEA MAI BUNA reteta impotriva gripei si racelii!

Un articol de Cristian Iacov

Schimbarile bruste de temperatura la care suntem expusi in aceasta perioada a anului isi pun amprenta asupra sanatatii noastre. Vremea schimbatoare caracteristica tranzitiei catre sezonul rece afecteaza in special persoanele cu un ritm de viata alert si stresant, al caror sistem imunitar este mai subred.
Urmeaza aceasta reteta pentru a-ti intari rapid si intr-un mod perfect natural rezistenta la virusuri si bacterii!
Este vorba de o reteta de supa pe baza de usturoi, ghimbir, piper CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Reteta naturala care te ajuta sa te lasi de fumat si sa-ti cureti plamanii de nicotina si gudron!

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Fumatorilor le este foarte greu sa renunte la viciul lor. Insa multi dintre cei care au incercat aceasta reteta au spus ca a functionat.
Ai nevoie doar de cateva ingrediente accesibile, care te vor ajuta sa scapi de dorinta de a-ti aprinde o tigara si care iti vor curata si plamanii.
Vezi mai jos despre ce este vorba!

 

Reteta
– o jumatate de grapefruit;
– o jumatate de portocala;
– 200 de ml de ceai (preferatul fiecaruia)
– 30 de grame de ulei de masline;
– 30 de grame de CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Cum sa tratezi eficient unghiile incarnate

Un articol de Maya

Unghiile incarnate se datoreaza infectiilor pielii si a tesutului din jurul unghiei.
Multi oameni se confrunta cu astfel de probleme. Unghiile sufera aceasta transformare atunci cand pielea de pe una dintre fete sau de pe ambele fete ale unghiilor creste peste marginile unghiilor, sau atunci cand unghia in sine creste in piele si in tesutul moale din jurul sau.
 
Semne si simptome ale unei unghii incarnate:

 

-Dureri in regiunea unghiilor.
-Problemele se accentueaza la purtarea de pantofi CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Aceasta leguma comuna omoara celulele canceroase, opreste sangerarile nazale si protejeaza inima

Un articol de Cristian Iacov

In timp ce unii adora ceapa rosie, altii o detesta pentru mirosul ei patrunzator. Daca faci parte din a doua categorie, ar fi cazul sa incerci sa treci cu vederea acest aspect, intrucat ceapa detine proprietati vindecatoare remarcabile!
Ceapa rosie trebuie consumata cruda pentru a beneficia din plin de efectele sale. Exista numeroase moduri in care poti combina ceapa rosie cu mancarurile preferate, iar la masa de pranz o poti manca pe post de garnitura.
Iata principalele motive CITESTE IN CONTINUARE

 

Sursa: secretele.com




Marimea palmelor spune multe despre personalitatea ta!

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Te-ai intrebat vreodata ce indica dimensiunea palmelor despre personalitatea ta?
Marimea palmei poate dezvalui numeroase insusiri si trasaturi de caracter. Pentru a le afla, tot ce trebuie sa faci este sa iti masori mainile in raport cu lungimea antebratelor.

Asaza degetul mare deasupra cotului si intinde larg degetele. Daca degetul mijlociu nu ajunge la incheietura mainii, palma se considera a fi mica. Daca degetul mijlociu ajunge la nivelul incheieturii, palma se considera a fi mare. CITESTE IN CONTINUARE

 

 

Sursa: secretele.com




11 metode de a curăța ceea ce pare imposibil de curățat!

Nimănui nu-i place să facă curat, dar cu toții ne implicăm să facem acest lucru.

Nouă deasemenea nu ne place. Dar credem că în acest timp de criză economică, se poate și trebuie să facem aceste lucruri de sine stătător.

Vă descoperim 11 metode de a curăța ceea ce până acum ați încredințat profesionistilor.

1. Salonul automobilului

 

Curățătoria chimică ne costă scump. Doar pregătiți o soluție de săpun cu adaos de oțet și bicarbonat de sodiu. Luați o perie tare și la treabă.

2. Ramele de la ferestre1034-2

 

Pentru început, presărați din plin cu bicarbonat de sodiu zonele murdare. Apoi turnați deasupra oțet și așteptați până când amestecul va începe să facă bule. Folosind o periuță de dinți veche sau un bețișor de vată ștergeți murdăria, după care treceți peste locurile curățate cu o cârpă umedă curată.

3. Mașina de spălat1034-3

 

Dacă mașina de spălat funcționează regulat, atunci cu siguranță știți că cu timpul hainele spălate scoase din mașină încep să prindă un miros neplăcut, parcă mucegăit. Ca să scăpați de această problemă, puneți mașina de spălat la un regim lung de spălare și băgați clor în loc de detergent. Fără să puneți haine la spălat. Dacă nu doriți să folosiți clor, puteți pune un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet.

4. Rosturile de la faianță
1034-4

Casa poate fi curată, dar din cauza rosturilor de la faianță poate părea invers. Pentru a curăța rosturile, luați o periuță de dinți și clor, deasemenea puteți adăuga și săpun. Și cada se curăță în doar 10 minute folosind această metodă.

5. Canapea din microfibră 1034-5

Încercați mai întâi să curățați canapeaua cu alcool, apoi cu apă distilată. Cu apă obișnuită canapeaua nu se va curăța și vor rămâne pete inestetice. Principiul de curățare este următorul: în primul rând umeziți cu alcool, apoi frecați cu o perie tare și uscată.

6. Pieptenele1034-6

Pur și simplu înmuiați pieptenele într-o soluție de apă fierbinte cu bicarbonat de sodiu.

7. Praful de pe gurile de aerisire1034-7

Folosiți o perie cosmetică veche pentru a ajunge acolo unde aspiratorul nu reușește.

8. Butelii de sticle incomode1034-8

Sticlele decorative sunt o adevărată încercare pentru orice gospodină. Luați puțină sare, săpun și un pic de apă caldă. Amestecați bine soluția, turnați-o în sticla murdară și agitați-o bine de câteva ori. Procesul poate fi repetat de câteva ori.

9. Vase arse1034-9

În acest caz vă ajută o soluție de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen. Cu efort puțin veți obține rezultatele așteptate.

10. Urme de marker pe podea1034-10

Dacă copii dvs. se învață să scrie, atunci vă întâlniți des cu această problemă. Soluția este pasta de dinți. Puneți un pic de pastă de dinți pe urmele de la marker și lăsați câteva minute după care ștergeți cu o cârpă.

11. Grătarele pentru grill1034-11

Tăiați o ceapă în două și cu o bucată frecați bine grătarul. Arsura se va curăța ușor.

 

Sursa: perfect-ask.com